آموزش ببین

آموزش صفر تا صد به زبان ساده
×

راه اندازی کسب و کار همراه با استاد سعید حسینی

خانه » دانلود » راه اندازی کسب و کار همراه با استاد سعید حسینی
امتیاز خود را ثبت کنید
48000 تومان
اطلاعات دوره
30%
تخفیف
تعداد دانشجو
0
مدت دوره
04:04:42
تعداد درس ها
22

admin

درباره استاد
اشتراک گذاری محصول

بیشترین زمان

با بالاترین کیفیت تدریس

اساتید مجرب

بهترین استاد های ایران

ویدیو با کیفیت

دارای ضمانت نامه کیفیت

دسترسی ایمن

تنها خودتان یاد بگیرید

امتیاز خود را ثبت کنید

هر شراکتی در زمینه کسب و کار فراز و نشیب های خودش را دارد اما گاهی اوقات باید فرد بی طرفی مسیر پیش رو را برای شما روشن کند.

مشاوره کسب و کار چیست و چرا برای کسب و کار شما ضروری است؟
مشاوره به معنی دریافت کمک حرفه ای و کسب اطلاعات لازم از افرادی است که صاحب تخصص و دانش در زمینه ی خاص هستند. دریافت اطلاعات و کسب مشاوره در همه ی زمینه ها می تواند کارساز و کارگشا باشد؛ مسائل پزشکی، درمانی، تحصیلی، علمی، خانوادگی، حقوقی، کسب و کار و غیره مواردی است که دریافت خدمات مشاوره ای می تواند در حل مشکل آن مفید باشد. مشاوره کسب و کار یکی از انواع مشاوره، راهنمایی و دریافت اطلاعات محسوب می شود. اگر نیاز دارید کسب و کار یا استارت آپی راه اندازی کنید، به شما پیشنهاد می دهیم قبل از شروع، از افراد ذی صلاح و صاحبت تخصص، مشاوره و راهنمایی بگیرید.

همیشه شروع سخت و طاقت فرسا ست:
راه اندازی و شروع یک کسب و کار، یکی از چالش هایی است که در پیش روی افراد جامعه امروز به خصوص قشر جوان قرار دارد.

اگر چه رویای داشتن یک کسب و کار موفق و درآمد زا، بسیار وسوسه انگیز و جالب است اما داشتن یک رویا، به تنهایی تضمینی برای موفقیت نیست. راه اندازی استارت آپ و کسب و کاری جدید، جدا سخت و طاقت فرساء است. یک اشتباه کوچک در شروع کسب و کار می تواند شما و سرمایه تان را تا مرز نابودی بکشاند و زحمات شما را به راحتی هدر بدهد.

بخش مشاوره کسب و کار، یکی از بخش هایی است که حضور فیزیکی آن در هر کسب و کاری مهم و کارآمد است. این بخش می تواند سهم زیادی از مشکلات و موانع کاری شما را از بین ببرد و از مشکلات آتی جلوگیری کند.

زمانی که کسب و کار خود را آغاز کرده اید و به فعالیت در آن حیطه مشغول هستید، به نقطه ای می رسید و یا با موانعی برخورد خواهید کرد که باعث می شود، سرعت شما کند شود یا به طور کامل متوقف شود. اینجاست که لزوم یک مشاور حرفه ای و صاحب نظر می تواند راه گشا و نجات دهنده باشد.

ویژگی‌های مشاور کسب و کار

مشاور کسب و کار یک متخصص با تجربه عملی موفق در حوزه کسب و کار است. در واقع مشاوره، یک روش برای حل مشکل است. بدیهی است که مشاور روی فرد مشاوره شونده کنترلی ندارد. او فقط پیشنهاد می‌کند و این فرد است که تصمیم می‌ گیرد که چه استراتژِی را برای شرکت خود در پی بگیرد. مشاوره از نظر مدت معمولاً کوتاه‌ مدت و پروژه‌ ای هستند به همین دلیل مشاور می‌ تواند هم‌ زمان به افراد متعددی خدمات بدهد.

به گزارش هورموند، یک مشاور کسب و کار خوب باید زمان کافی به تحقیق تخصیص دهد تا بتواند در کمک کردن به دیگران مؤثر باشد. او باید روز به‌ روز به دانش و توانایی‌ های خود بیفزاید. چنین مشاوری می‌ تواند راه‌ حل‌ های مفید و سودمند ارائه دهد. شما باید به دنبال فردی باشید که علاقه‌ مند‌ است تجربیات خویش را با دیگران به اشتراک بگذارد. این افراد از اینکه وقت و انرژی خود را صرف تعامل با دیگران کنند، لذت برده و همواره تلاش می‌کنند نقش مثبتی داشته و به دیگران کمک کنند. البته شما نیز باید با واقع‌بینی، انتظارات خود را تعدیل کرده و از هدر رفتن وقت مشاورتان بپرهیزید. در ادامه به بیان ویژگی‌ های مشاور کسب و کار خوب می‌ پردازیم؛

تجربه: توجه داشته باشید که مشاور کسب و کار موردنظر شما حتماً دارای تجربه کافی و کاربردی در حوزه خاص کسب و کار شما باشد. تجربه معمولاً باید از فعالیت‌ های مشابه یا مرتبط با پروژه شما باشد و مهم‌ ترین نکته در این رابطه مثال‌ هایی است که مشاور موردنظر می‌ تواند در این رابطه به شما ارائه کند. تجربه در تعامل و کار کردن با مشتریان هدف شما بسیار ایده آل است.

اعتماد: احساس اعتماد بین دو طرف در زمان عقد قرارداد، از مهم‌ ترین موارد است، چراکه پروژه‌ ها اغلب زمان‌ گیر بوده و اعتماد و صبر و حوصله شما دراین‌بین در دفعات مختلف محک زده می‌ شود؛ بنابراین باید در جلسه اول برخورد حتماً به این نکته توجه داشته باشید که شما و مشاور دارای درک صحیح و مشابه از شرایط پروژه بوده و رویکرد یکسانی نسبت به اهمیت و… پروژه داشته باشید. ارتباطات در تمامی مراحل این فرآیند اهمیتی بسیار کلیدی دارد.

مهارت: نیازهای کسب و کار شما ممکن است بسیار خاص و ویژه باشد و در نتیجه به استفاده و همکاری با یک مشاور حرفه‌ ای برای هدایت پروژه نیاز داشته باشید. ابزارهای فوق‌ العاده برای چک کردن مهارت‌ های مشاور موردنظر وب‌ سایت شخصی مشاور کسب و کار، جستجوی گوگل و شبکه‌ های اجتماعی و همچنین بررسی عملکرد وی در آخرین پروژه‌ های انجام‌ شده توسط وی نیز از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

نگرش: شما برای پروژه و فعالیت خود نیاز به مشاوری دارید که به پروژه موردنظر اعتقاد و اعتماد داشته و فعالیت خودش را صرفاً محدود به کارهای تئوری و نظری ندانسته و خودش را درگیر فعالیت اجرایی کند تا با داشتن باور مبنی بر داشتن توان اجرایی هم در زمان صرفه‌ جویی کرده و هم نرخ بازده کلی را افزایش دهد. این رویکرد وی باید در گام اول مورد بررسی قرارگرفته و مشخص شود که دو طرف دارای طرز فکر و اصول اخلاقی یکسان یا مشابهی همچون یک شریک تجاری باشند

12:47
راه اندازی کسب و کار 1
16:12
راه اندازی کسب و کار 2
18:44
راه اندازی کسب و کار 3
15:38
راه اندازی کسب و کار 4
15:27
راه اندازی کسب و کار 5
12:59
راه اندازی کسب و کار 6
16:13
راه اندازی کسب و کار 7
16:26
راه اندازی کسب و کار 8
15:31
راه اندازی کسب و کار 9
15:52
راه اندازی کسب و کار 10
16:47
راه اندازی کسب و کار 11
18:51
راه اندازی کسب و کار 12
14:22
راه اندازی کسب و کار 13
16:40
راه اندازی کسب و کار 14
19:55
راه اندازی کسب و کار 15
20:06
راه اندازی کسب و کار 16
19:22
راه اندازی کسب و کار 17
19:56
راه اندازی کسب و کار 18
19:47
راه اندازی کسب و کار 19
07:42
راه اندازی کسب و کار 20
11:51
راه اندازی کسب و کار 21
14:35
راه اندازی کسب و کار 22

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش های مرتبط