آموزش ببین

آموزش صفر تا صد به زبان ساده
×

طراحی سایت WordPress به صورت حرفه ای با استاد رامتین ابراهیمی

خانه » دانلود » طراحی سایت WordPress به صورت حرفه ای با استاد رامتین ابراهیمی
امتیاز خود را ثبت کنید
48000 تومان
اطلاعات دوره
20%
تخفیف
تعداد دانشجو
0
مدت دوره
03:40:00
تعداد درس ها
1

admin

درباره استاد
اشتراک گذاری محصول

بیشترین زمان

با بالاترین کیفیت تدریس

اساتید مجرب

بهترین استاد های ایران

ویدیو با کیفیت

دارای ضمانت نامه کیفیت

دسترسی ایمن

تنها خودتان یاد بگیرید

امتیاز خود را ثبت کنید

امروزه کمتر کسی را می‌توان یافت که به صورت روزمره با اینترنت سر و کار نداشته باشد و از وبسایتهای موجود در شبکه‌ی اینترنت استفاده نکرده باشد. حتماً تا به حال از خود پرسیده‌اید که این وبسایت‌ها چگونه به وجود می‌آیند و برای ایجاد یک وبسایت چه دانشی نیاز است.

در واقع روش‌های مختلفی برای طراحی یک وبسایت وجود دارد که یکی از این روش‌ها استفاده از سیستم‌های مدیریت محتوا یا CMS ها می‌باشد. در واقع CMS ها این امکان را برای شما فراهم می‌کنند که بدون داشتن دانش فنی خاصی بتوانید انواع وبسایت‌ها را برای خود در کمترین زمان ایجاد کنید.

در حال حاضر وردپرس محبوبترین و پرکاربردترین سیستم مدیریت محتوای موجود برای راه‌اندازی انواع وبسایت‌ها است که بیش از 30 درصد وبسایت‌های موجود در سطح وب با این سیستم مدیریت محتوا ایجاد شده اند.

در این دوره قصد داریم شما را با این CMS قدرتمند و نحوه‌ی راه‌اندازی یک وبسایت (با موضوعات مختلف) با این CMS آشنا کنیم.

پیش‌نیاز :

  • این دوره‌ی آموزشی هیچ پیش‌نیاز خاصی ندارد و آشنایی با مفاهیم اولیه وب و اینترنت کافی است

    مزایای طراحی سایت با WordPress :

     

    1- استفاده ازش راحته

    وردپرس راحته و یک رابط بصری داره ، اضافه کردن صفحات جدید، پست های وبلاگ، تصاویر و غیره به سرعت انجام می شن. از اونجایی که تکنولوژی خیلی ساده ایه زمان صرف شده برای قالب بندی هم کاهش پیدا می کنه.

     

    2- دسترسی بهش آسونه

    می تونید وب سایت را از هر کامپیوتری مدیریت کنید. وردپرس مبتنی بر مرورگره و شما می تونید از هر کامپیوتری که متصله به اینترنت سایت خود را مدیریت کنید.

    3- نیازی به ویرایش HTML یا نرم افزار FTP نداره

    وردپرس یک سیستم مستقل است و نیازی به نرم افزار ویرایش HTML ندارد ، شما می تونید یک صفحه جدید یا پست وبلاگ، فرمت متن، آپلود تصاویر (و ویرایش آنها)، آپلود اسناد، فایل های ویدیویی، گالری تصاویر و … ایجاد کنید بدون اینکه نیازی به نرم افزار FTP یا HTML باشه.

     

    4-موتورهای جستجو عاشق سایت های وردپرس

    کد های وردپرس بسیار تمیز و ساده است و موتورهای جستجو را برای خواندن و فهرست محتوای سایت راحت می کنه. علاوه بر این، هر صفحه، پست و تصویر می تونه کلمات کلیدی متا تگ، توضیحات و عنوان خودشو داشته باشه و برای کلمات کلیدی خاص بهینه سازی بشه. شما همچنین می تونید از برچسب ها (Tags) برای افزایش تلاش های بهینه سازی موتور جستجوگر استفاده کنید.

     

    5- روی سایت کنترل دارید

    دیگه لازم نیست برای یک به روز رسانی و آپدیت ساده منتظر طراح سایت باشید ، با وردپرس، شما تقریبا کنترل هر جنبه ای از سایت خودتونو دارید و می تونید به راحتی به روز رسانی های خود را انجام بدید.

     

    6- طراحی سایت شما قابل برنامه ریزیه

    وردپرس به عنوان یک موتور برای وب سایت شما عمل می کنه ، با توجه به اینکه شکل و احساس سایت %100 برای شما شخصی سازیه ، نام تجاری شما از این طریق میدرخشه و یک تجربه منحصر به فرد هم برای بازدید کننده هاتون به ارمغان میاره.

     

    7- یک وبلاگ کاملا آماده اس

    از اونجایی که وردپرس در ابتدا به عنوان یک پلتفرم وبلاگ نویسی ایجاد شد ، قابلیت های وبلاگ نویسی هم به تناسب نیاز های ما ساخته شد. راه اندازی اشتراک ایمیل RSS در وبلاگتون ، قابلیت نظر دادن و به طور خودکار اضافه کردن آخرین پست های وبلاگ به صفحات دیگر سایت مثل صفحه اصلی وب سایت، بسیار راحته و باعث گسترش دسترسی شرکت شما و ایجاد سایتی پویا تر میشه.

     

    8- گسترش عملکرد سایت با پلاگین ها

    می خواید یک تقویم ، گالری ویدئو، ویژگی های توییتر و فیس بوک و موارد دیگر را به سایت خود اضافه کنید؟ وردپرس این امکان را با افزونه ها یا پلاگین ها که اکثر آنها رایگان هستند یا قیمتی منطقی دارن در دسترس ما قرار میده.

     

    9- امکان رشد داره

    سایت های وردپرس بسیار مقیاس پذیرن ، شما میتونید صدها هزار صفحه یا پست های وبلاگ در سایت خود داشته باشید ولی عملکرد سایت کم نباشه و هر بار که بخواید صفحه اضافه کنید یا ویرایش انجام بدین.

     

    10- چند کاربره ست

    به عنوان یک مدیر سایت وردپرس، می تونید چندین کاربر را برای وب سایت تنظیم کنید و سطوح دسترسی و قابلیت های هر کاربر را تعیین کنید.

03:40:00
آموزش طراحی سایت Wordpress

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش های مرتبط